Hodnocení 4.89 z 5 hvězdiček. Na základe 333 hodnocení.

Ohodnotiť eshop

Zákazník Zdeněk Sojka hodnotil dne 19.11.2020

Produkt: POUZDRO PRO SKRYTÉ NOŠENÍ ZBRANĚ

Parádní a pohodlné pouzdro. Moc jsem nevěřil, že se bude i D.E. dát nosit skrytě, přeci jenom je to poněkud narostlejší "přístroj", ale jo. V pohodě.

Zákazník Libor D. hodnotil dne 30.10.2020

Produkt: POUZDRO NA SAMOPAL

Pouzdro z pohledu použitého materiálu a zipů působí opravdu kvalitním dojmem. Velikostně odpovídá typu zbraně - samopal MP 5. Ani velké, ani malé. Kapsy jsou praktické, počet dostačující. Dobře umístěný je i řemen přes rameno - obal se při nošení nijak nekroutí. Dle mého názoru celkově opravdu dobrý výrobek.

Ďakujem Libor za vaše hodnotenie. Naše výrobky sú ručne vyrábané s veľkým dôrazom na kvalitu. Veríme, že vám bude dlho slúžiť.

Zákazník Adam F. hodnotil dne 26.10.2020

Produkt: Velká taška na každodenní skryté nošení zbraně

Relativně rychlá doprava a s produktem jsem zatím spokojen. Vypadá kvalitně a na svou velikost je i relativně prostorná.

Ďakujeme Adam, kvalita je naša priorita. Veríme, že vám bude púzdro dlho slúžiť.

Zákazník Martin P. hodnotil dne 22.10.2020

Produkt: Taktická kapsička pro skryté nošení zbraně - velká

Po recenzich na vyrobky firmy Falco jsem cekal kvalitni produkt, ale i me ocekavani tento vyrobek zcela prekonal. Perfektne zpracovana kapsicka, vysoce kvalitni latka, zipy i uchyt na zbran, ve kterem se da bezpecne nosit s nabojem v komore (striker fire). Puvodne jsem uvazoval rozsirit o kydex kryt na lucik, ale nebude treba. Prekvapilo me mnozstvi skvele vyresenych kapes, kam mohu ulozit cast sveho EDC vybaveni (multitool, benz. zapalovac, nouzovou prikryvku, peprak, baterku, toaletni papir, penezenku, klubicko paracordu). A i pres zaplneni a vetsi zbran (CZ P10 C) kapsicka vubec neprekazi, netizi nijak vyrazne a je snadno dostupna.

Do mestskeho obleceni nosim vnitrni kydex, tuto kapsicku jsem chtel k obleceni do prirody (kapsace, bunda helikon, atp), kdy se k vnitrnimu pouzdru nedostanu pres bederak od batohu a nositko pro dite. Doporucuji zip trosku maznout ballistolem aby se neopotrebovaval, obzvlast pri suseni taseni.

Musim rict ze me kapsicka nadchla a splnila ma ocekavani. Diky za ni!

Dakujeme Martin za vas detailny pozitivny feedback. Sme velmi radi, ze nas produkt splnil a prevysil vase ocakavnia. Kazdy jeden produkt je rucne robeny a preciznost je dodrziavana pocas celeho procesu. Verime, ze vam kapsicka bude roky sluzit.

Zákazník Nomak hodnotil dne 8.7.2020

Produkt: Snadno nasaditelné stabilní kožené pouzdro pro nošení uvnitř kalhot Classic

Zbran ani necitim a pasuje skvele, revolver Alfa Proj 3520,

Ďakujeme!

Zákazník Lukáš Žurek hodnotil dne 4.6.2020

Produkt: Otevřené komfortní kožené pouzdro pro nošení uvnitř kalhot na platformě pro proudění vzduchu Classic

Začnu s pozorovanými zápory. První věc ,že záchyt závěru dost silně odírá sweatguard už po pár hodinách nošení jsou tam dost velké vrypy. Druhá věc co mě nemile překvapila byla příplatková semišová podšívka , za příplatek 389 Kč bych čekal ,že ochranná semišová kůže bude z každé strany pistole ne jen pouze z jedné. Na druhou stranu chválím provedení, které je kvalitní a po vizuální stránce je pouzdro moc hezké . Pouzdro se dobře nosí i když v něm mám 1911 fullsize . Nosím ve předu tzv apendix tak i jízda v autě nebo sedění na sedačce neni problém nijak netlačí ani nepřekáží. Bohužel mě zklamala ta příplatková semišová podšívka ,která chrání zbraň jen z jedné strany za 389 Kč bych čekal ochranu celé zbraně tak proto dávám 3 hvězdičky.

Dobrý deň, Lukáš, mrzí nás, že nie ste 100% spokojný. Pre vysvetlenie semišovej podšívky- pokiaľ by sme ju aplikovali na obe strany puzdra, stratila by sa žiadaná perforácia. Toto puzdro bolo navrhnuté práve pre maximálnu priedušnosť a pohodlie.
Sme ale radi, že sa Vám dobre nosí a veríme, že vám bude slúžiť ešte dlhú dobu.

Zákazník Roman Tříska hodnotil dne 16.4.2020

Produkt: Kožené opaskové pouzdro pro rychlé tasení Classic

Tímto bych vám chtěl poděkovat za výrobu pouzdra na zbraň. Je velmi pěkně a kvalitně uděláno. Pistole v něm krásně sedí.

Ďakujeme, Roman.

Zákazník zdenda hodnotil dne 28.2.2020

Produkt: Cross Body ledvinka pro skryté nošení zbraně

cena odpovídá kvalitě drahá doprava

Zákazník Jakub F. hodnotil dne 26.2.2020

Produkt: Taktická taška pro skryté nošení - medium / střední velikost

Perfektne sedi na Glock 19 + nahradni zasobnik.

Zákazník Martin Dvořák hodnotil dne 24.2.2020

Produkt: Úzké kožené opaskové pouzdro s jistícím zapínáním ovládaným ukazováčkem Classic

Koupil jsem na revolver Ruger Redhawk, Pouzdro vypadá moc hezky a parádně sedí.